Bunaden jeg sydde til meg selv som ble alt for stor

Jeg sydde i 2002 min egen bunad. Det var mye å lære i og med at jeg ikke hadde brodert noe særlig før jeg startet. Men i ettertid så har jeg jo sydd flere bunader uten å dokumentere de i form av bilder.

Dette er en Romeriksbunad  modell L46 og Nordlandsbunad.

Vi har hatt mange festlige opplevelser i denne. Solgte den i fjor til 17. mai og jeg kjøpte meg da en brukt som er helt lik foruten bunnfargen. Den jeg nå har kjøpt er jeg veldig fornøyd med også fargen.

Bunadsbertene 2013

 

Bilde av bestisen min og meg 🙂

 

 


Egendesignet dåpskjole

Denne kjolen sydde jeg til min vennines datter når det viste seg at hun ikke passet noen av de to arvekjolene hun hadde mulighet for å bruke når hun skulle bæres til dåpen.  Den har også blitt brukt av gudbarnet mitt.  Det var stor stas når jeg jeg satt å tegnet og fant ut at jeg kunne bruke stoffet jeg hadde hamstret når jeg var i Portugal året før. Fargen som er offwhite og champagne er jeg veldig fornøyd med. Det er noe utradisjonelt med denne kjolen men samtidig veldig stilig syntes jeg. Håper flere deler den samme oppfatningen som meg 🙂

Jeg skal nå selge denne kjolen da jeg ikke har plass til å oppevare så mange syprosjekter lenger.

 

Fine Bettina :)

Fine Bettina 🙂

 


Min første heklekjole i grått

Nå har jeg jammen klart å lage min egen kjole. Jeg har heklet i grått bommulsgarn Mandarin petit kjøpt på Hennes Fritid  hos glade Grethe 🙂

 

Jeg startet med full entusiasme og heklet i vei, men nei så enkelt skulle det ikke være. Jeg tok sikkert opp hele kjolen totalt 6 ganger. Dette var en påkjenning for motivasjonen, men jeg ga aldri opp. Møntsteret fant jeg i MbyM sitt  nummer 01/2014. Det var vanskeliggrad 3 uten at det sa meg så veldig mye før jeg startet, jeg fikk det jo til.

Her er ferdig resultat.

 

Heklet grå kjole Annett3 Heklet Grå kjole Annett2

 

 


Velkommen til min positive og enkle verden

Her ønsker jeg å presentere hva jeg lager og ellers driver med av ting og tang.
Det er fult mulig å kommentere under innleggene mine og det ville være hyggelig med ditt bidrag.

Hva jeg egentlig vil oppnå med denne siden …….. å vise dere hva jeg lager, litt om livet generelt og hva slags trening jeg liker.

Gleder meg til å dele mine kreative tanker, ideer og hva jeg har laget med dere .

ENJOY