Fanakofte meg egen vri :)

 

Fanakofte02 Fanakoftebak02 Fanakoftehelfigur1 

Denne koften/boleroen startet jeg med tidligere på året i år,  det gikk radig fremover inntil den skulle monteres da stoppet det hele opp. Alt var ferdig strikket og klart til montering, men det å hekle kantene rundt var mer enn jeg klarte å se for meg at jeg skulle klare, men jeg fikk det fabelaktig godt til. Nå er jeg  veldig fornøyd.  Trodde egetlig at jeg skulle få større problemer enn jeg har hatt. Kjenner at jeg er stolt av dette verket og at jeg syntes den er veldig fin og spesielt fin til lange kjoler.

Oppskriften fant jeg i boken til Sidsel J. Høivik  Lekre masker og LEKNE STING

Nærbilde av koften er på bilde øverst på forsiden min.


3 Responses

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *