Jeg har gått NLP Master på  NLP coaching akademiet

 

Coaching er:Å assistere mennesker til å lære fremfor å undervise dem og å åpne opp for en persons fulle potensialeÅ forbedre prestasjonerÅ skape bevissthetÅ skape ansvarlighet via eierskap til egne løsningerCoaching bygger på:

Å stille åpne spørsmål

Å lytte aktivt

Å fokusere på mål, muligheter, potensielle, løsninger – en fremadrettet prosess

 

Coachen er trenet i å lytte, observere og å skreddersy sin tilnærming til individuelle menneskers behov. De søker å bringe fram løsninger og strategier fra personen og de tror at alle mennesker er naturlig kreative og ressursfulle. Coachens jobb er å sørge for støtte til å forsterke evnene, ressursene og kreativiteten personen allerede har.

 

Jeg syntes dette var en fantastisk flott måte å lære om livets underfundigheter. Jeg takker NLP  & Coaching akademiet for å få være en del av de og å lære meg så mye om meg selv og om livet. Dette var 2 veldig lærerike og spennende sesonger.


One Response

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *