Min første heklekjole i grått

Nå har jeg jammen klart å lage min egen kjole. Jeg har heklet i grått bommulsgarn Mandarin petit kjøpt på Hennes Fritid  hos glade Grethe 🙂

 

Jeg startet med full entusiasme og heklet i vei, men nei så enkelt skulle det ikke være. Jeg tok sikkert opp hele kjolen totalt 6 ganger. Dette var en påkjenning for motivasjonen, men jeg ga aldri opp. Møntsteret fant jeg i MbyM sitt  nummer 01/2014. Det var vanskeliggrad 3 uten at det sa meg så veldig mye før jeg startet, jeg fikk det jo til.

Her er ferdig resultat.

 

Heklet grå kjole Annett3 Heklet Grå kjole Annett2

 

 


3 Responses

  1. Hei, kjolen ble knalle fin ??????
    Tør jeg spørre hvor du har funnet mønsteret til den korte jakken. Den var også kjempefin??

    • Hei Så hyggelig at du likte kjolen og jakken. Men jakken har jeg dessverre ikke laget. Har kun laget kjolen 🙂 Jeg har fortsatt denne grå jakken og du kan sikkert kjøpe den billig av meg om du er intr. litt usikker på str, men lurer på om den er onesize.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *