Egendesignet dåpskjole

Denne kjolen sydde jeg til min vennines datter når det viste seg at hun ikke passet noen av de to arvekjolene hun hadde mulighet for å bruke når hun skulle bæres til dåpen.  Den har også blitt brukt av gudbarnet mitt.  Det var stor stas når jeg jeg satt å tegnet og fant ut at jeg kunne bruke stoffet jeg hadde hamstret når jeg var i Portugal året før. Fargen som er offwhite og champagne er jeg veldig fornøyd med. Det er noe utradisjonelt med denne kjolen men samtidig veldig stilig syntes jeg. Håper flere deler den samme oppfatningen som meg 🙂

Jeg skal nå selge denne kjolen da jeg ikke har plass til å oppevare så mange syprosjekter lenger.

 

Fine Bettina :)

Fine Bettina 🙂

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *